Beach House - About

Activiteiten op Curacao

Curaçao is natuurlijk een heerlijk eiland om relaxed op het strand te liggen en even helemaal niets te doen. Maar als je toch wat activiteiten op Curaçao wilt ondernemen is er genoeg te doen, we geven je enkele tips!

Dagtocht Klein Curaçao

 

Dit is natuurlijk hét toeristische uitje dat je gedaan moet hebben als je op vakantie naar Curaçao gaat: een onbewoond tropisch eilandje op zo’n 10 km ten zuiden van Curaçao. En wat is het er mooi! Fijn wit zand en kraakheldere zee. Grote kans dat je tijdens het snorkelen zeeschildpadden tegenkomt.

Verzorgd van vroeg tot laat

Er zijn verschillende boten, maar het programma is bij elke boot ongeveer gelijk. Je vertrekt ’s ochtends vroeg (tussen 07:00 en 08:00) en na ruim een uur varen kom je aan op Klein Curaçao. In de middag tussen 15:30 en 17:00 vertrek je weer, zodat je uiterlijk rond 18:00 weer terug bent op Curaçao. Door de dag heen kun je genieten van het eten (BBQ-lunch) en drinken (frisdrank en water) dat all-inclusive beschikbaar voor je is (bier en wijn tegen kleine vergoeding). Vanaf 80,00 p.p., tijdsduur 1 dag.

Zwemmen met dolfijnen

Curaçao heeft een wereldberoemd dolfinarium: de Dolphin Academy, waar je ook heerlijk met dolfijnen kunt zwemmen. Ze bieden verschillende activiteiten, van een beetje knuffelen en spelen met een dolfijn aan de rand van het zwembad, tot aan duiken met dolfijnen op open zee. 

Er is maar beperkte mogelijkheid om bovenstaande activiteiten met dolfijnen te doen en de ervaring is dat het in drukke perioden al snel is volgeboekt. Helemaal als er ook nog cruiseschepen aan land zijn. Om zeker te zijn van jouw dolfijnen-ervaring adviseren we om al (ruim) van tevoren te reserveren!

 

Surfen op Curacao

Lokale Markten

Restaurants

Contacteer ons

Uw gegevens

Laat ons weten hoe we in contact met u kunnen treden.


Wat kunnen we voor u doen?

Stel geheel vrijblijvend eender welke vraag of geef een reactie.