Studio's Kamer 6, 7, 8, 9 & 10

 
 
Studio # 6
 
 
Deze studio is een heel erg leuk op zichzelf staand houten chalet en kan gehuurd worden door 1 of 2 personen. De studio ligt naast het woonhuis en is volledig ingericht met een gezellige zithoek voorzien van een bank en salontafel, LCD en DVD speler. Het slaapgedeelte beschikt over een stapelbed (onder 2-persoons en boven 1-persoons). De kitchenette is voorzien van een koelkast, magnetron, koffiezet automaat, serviesgoed en alle andere keukengerei. In de ruime badkamer is een douche, wastafel, toilet en badkamer kast.
Ook heeft het tuinhuis een eigen terras met een zitje.
 
Bewoners van het tuinhuis kunnen uiteraard ook gebruik maken van de gezellige gezamenlijke woonkamer, keuken/bar en de tuin met bbq. In de studio is net als overal in Studentenhuis Curacao een gratis highspeed WIFI verbinding aanwezig. De studio biedt veel privacy maar door de ligging ben je toch direkt verbonden met de gezelligheid van de tuin en de porch van het woonhuis.
 
Voor meer foto's kun je kijken onder de diverse tabs van de studio.
 
 
Studio's, # 7 t/m 10 


 
Dit is een van de recentelijk nieuw gebouwde studio's. Deze 4 studio's staan geschakeld aan elkaar en liggen naast het hoofd woonhuis. Deze leuke ruime studio's van ca. 16m2  zijn voorzien van een privé douche/toilet, kitchenette met koelkast en voorzien van kookgerei en een gezellig zitje. Deze studio's beschikken in principe over een 1 persoonsbed; echter op aanvraag en bij beschikbaarheid kan eventueel een 2 persoonsbed of een tweede bed (bij bezetting door 2 personen) bijgeplaatst worden. 

Bewoners van deze studio's kunnen uiteraard ook gebruik maken van de gezellige gezamenlijke woonkamer, keuken/bar en de tuin met bbq. In de studio is net als overal in Studentenhuis Curacao een gratis highspeed WIFI verbinding aanwezig. De studio biedt veel privacy maar door de ligging ben je toch direkt verbonden met de gezelligheid van de tuin en de porch van het woonhuis.
 
Voor meer foto's kun je kijken onder de diverse tabs van de studio.