Woonhuis

 
 
 
Het centrale punt van Studentenhuis Curacao is het ruime woonhuis met de gezellige woonkamer, voorzien van een leuke zithoek voorzien van internet TV met meer dan 600 internationale en nederlandse kanalen en een leuke eethoek. In het gehele woonhuis is een gratis WIFI verbinding met bereik overal in het studentenhuis zowel binnen als buiten. De open keuken met een leuke bar is volledig ingericht met een gasfornuis, grote koelkast, magnetron, koffiezet automaat, serviesgoed, bestek en kookgerei. Kortom een heerlijke keuken om lekker in te koken en gezellig te eten of te chillen aan de bar. Voor het huis is een leuke porch om lekker buiten te zitten en achter bevindt zich de tuin met een superbe chill area met bbq.
 
In het woonhuis zijn 5 slaapkamers, waarvan 1 kamer met een eigen badkamer. De overige kamers maken gebruik van een gezamenlijke badkamer.
 
De wasruimte met wasmachine (gratis te gebruiken) voor gezamenlijke gebruik bevindt zich in het woonhuis. Tevens is een strijkplank en strijkijzer aanwezig.
 
Zie onder de verschillende tabs foto's van de kamers en per kamer een uitgebreide beschrijving.