Welkom bij Studentenhuis Curacao

Willemstad
Amsterdam
! WINTER SPECIAL STUDENTENHUIS CURACAO !

Voor een last minute reservering in ons studentenhuis bieden we voor de maanden december 2017 en januari 2018 een KORTING aan van 250 ANG / ca. 125 EURO per maand per beschikbare kamer & studio! 
Reserveer snel want OP=OP.

***

Informatie Studentenhuis Curacao

Dit super gezellige Studentenhuis wordt door studenten en stagiaires met veel plezier bewoond. Ook jongeren (18-30 jaar) die een tijdje komen werken op Curacao, zijn van harte welkom! Het huis wordt beheerd door Nederlanders en er worden goed verzorgde kamers en een studio aangeboden voor aantrekkelijke huurtarieven.


Ligging
Studentenhuis Curacao is centraal gelegen, op ca. 10 minuten afstand van Punda en Otrabanda in de rustige en veilige wijk Santa Rosa. In de buurt liggen diverse geliefde stranden zoals o.a. Mambo Beach, Cabana Beach en Jan Thiel Beach. Ook de bekendste uitgaansgelegenheden zoals Mambo, Wet & Wild, Bermuda en Zanzibar liggen in de direkte omgeving. Op loopafstand vind je diverse winkels, zoals een kleine supermarkt, bakker (hier is tevens Pagatinu pre paid elektriciteit - te koop!), en restaurants zoals Kentucky Fried Chicken, Subway, het gezellige Cafe Sta. Rosa, locale eettentjes en een ijssalon. Een apotheek, arts en tandarts zijn op loopafstand bereikbaar. Saliña, de tweede "stad” van Curaçao ligt op ongeveer 8 minuten rijden. Voor degene die de nederlandse eetgewoontes er op na wil houden is er op ongeveer 10 minuten rijden een Albert Heijn!
De bushalte ligt op ca. 100 meter van het huis. Met openbaar vervoer kun je, als je geen auto of scooter huurt, overal komen; de bussen rijden tot ca. 22.00 uur. Een benzine station ligt op afstand van 200 meter.
 

Beschrijving Woonhuis
Het huis heeft een heerlijke grote tuin waar lekker buiten gegeten kan worden, er is uiteraard een bbq aanwezig. Het huis beschikt over vijf slaapkamers, waarvan vier slaapkamers (kamers 1 t/m 4A) met eigen wastafel en één slaapkamer (kamer 4B) met eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.
De kamers 2, 3, 4A en 4B zijn zowel voor bezetting door 1 of 2 personen geschikt.
Alle kamers zijn ingericht met een bed (op kamer 2 en 3 staat een stapelbed), nachtkastje, kledingkast, buro, stoel, wastafel met spiegelkastje en een ventilator.
De woning heeft voor gezamenlijk gebruik een volledig ingerichte keuken met o.a. koelkast, magnetron, koffiezet automaat, broodrooster, en kookgerei, een badkamer met douche, wastafel en toilet en een gemeubileerde woonkamer met gezellige bar.
Er is een vaste internet aansluiting aanwezig in de woonkamer. Tevens kun je gratis gebruik maken van het gratis high speed WIFI netwerk.
Neem wel je eigen laptop mee!
 
 
Beschrijving Appartement
Het appartment beschikt over 2 kamers, kamers 5 en 6 en bevinden zich in een apart gebouw naast het huis in de tuin.
Er zijn 2 volledig ingerichte slaapkamers, waarvan één luxere kamer, kamer 6, met eigen LCD*, DVD en een zitje. Kamer 5 en 6 delen samen een keuken en een badkamer. De keuken is compleet ingericht met koelkast, gasfornuis en magnetron, koffiezet automaat en kookgerei.
*Voor TV programma's kan WOW tv gehuurd worden - zie tab "tarieven" voor verdere informatie.
De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, spiegelkastje, handdoekenrek en toilet.
Kamer 6 is geschikt voor bezetting door 1 of 2 personen.
Je kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke tuin met BBQ.
Tevens kan er gebruik gemaakt worden van de gemeenschappelijke wasmachine, de keuken en gezellige bar & woonkamer in het hoofd woonhuis.


Beschrijving Studio
Heerlijk alles voor jezelf en toch de gezelligheid van alle gezamenlijke aktiviteiten!
De studio (kamer 7) is een leuk vrijstaand huisje met een eigen terras met zitje en bevindt zich naast het woonhuis in de tuin. Het is volledig ingericht met een zit/slaapkamer met LCD*, DVD speler en gratis wifi. Er staat een stapelbed (het onderste deel is een 2-persoonsbed en het bovenste deel is een 1-persoonsbed.
*Voor TV programma's kan WOW tv gehuurd worden - zie tab tarieven voor verdere informatie.
De studio kan gehuurd worden door 1 of 2 personen.
De kitchenette is compleet ingericht met koelkast, gasfornuis, magnetron, koffiezet apparaat en uiteraard kookgerei en bestek, servies etc. De badkamer is voorzien van een een douche, toilet, kast, wastafel en spiegelkastje.
Je kunt uiteraard ook gebruik maken van de gemeenschappelijke tuin met bbq en de gezellige gezamenlijke woonkamer, keuken met bar, flatscreen met WOWtv, wasmachine, en "plug-in internet verbinding" in het woonhuis!


Extra informatie
Het huis, appartement en de studio worden wekelijks gratis schoongemaakt, inclusief alle slaapkamers indien gewenst.
Linnengoed is niet inbegrepen. Dit kan zelf meegenomen worden of een pakket kan besteld worden. Zie verdere informatie onder de tab tarieven. Een wasmachine voor gemeenschappelijk gebruik is beschikbaar waar gratis gebruik van kan worden gemaakt. Ook zijn er een strijkplank en strijkijzer aanwezig.

 
Huisregels
Zie hiervoor de tab "huisregels" onder de tab "tarieven".


Aankomst procedure
Ophaal service Studentenhuis Curacao: op aanvraag kun je door ons van/naar het vliegveld gehaald/gebracht worden, de kosten hiervoor zijn Euro 25.00 per persoon per rit bij overmaking borg en adm. kosten te voldoen of bij aankomst in Naf (tegen dagkoers). Graag minimaal 2 weken van tevoren reserveren. Hiervoor hebben we je vluchtnummer en aankomsttijd nodig.
Eigen vervoer naar het Studentenhuis: Om je te kunnen verwelkomen en wegwijs te maken in ons studentenhuis hebben we ook als je eigen vervoer hebt je vluchtnummer en aankomsttijd nodig. Tevens verwachten we een telefoontje op het moment dat je wegrijdt vanaf het vliegveld van Curacao, zodat we precies op tijd in het Studentenhuis aanwezig zijn om je te verwelkomen!
 
Parkeren en veiligheid
Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig voor auto's en /of motoren of scooters, zowel op het af te sluiten terrein als aan de weg.
Voor extra veiligheid zijn ramen voorzien van hekwerk en is er automatische verlichting. Tevens zijn alle kamers voorzien van een slot.

De beheerders zijn regelmatig aanwezig voor eventuele vragen of opmerkingen en zijn bovendien altijd telefonisch, via Whats app en via email bereikbaar.
 
TIP: Klik op de volgende link voor een interactieve kaart van Curacao en zoek op Bentaweg: http://curamap.com